Pre-order

This page and the whole website can be translated, select the flag for your prefered language:

EN  FR  DE  IT  PL RO  ES  

LU  ARABIC   CN  IN  PT  RU

Pre order producten zijn producten waarvan de leverancier heeft aangegeven dat deze beschikbaar komen.

Bij Pre-order producten zijn echter een aantal zaken van toepassing.

Bij Pre-order producten betaald u het volledige bedrag bij het bestellen. Dit is om te voorkomen dat bestellingen van pre-order producten massaal worden geannuleerd en wij met voorraad blijven zitten.

1. Een pre-order product staat bij ons aangegeven als op voorraad dit doen wij niet dit doet onze website. Pre-order producten zijn doorgaans niet in voorraad. Mocht het product in voorraad komen dan verwijderen wij de pre-order status.

2. Pre-order producten hebben vaak een onbekende levertijd of een indicatie wanneer ze bij ons binnenkomen.

3. Het kan voorkomen dat een Pre-order product door de leverancier wordt geannuleerd. Heeft u een door de leverancier geannuleerd product besteld dan krijgt u uw geld terug. De verwerkingstijd van de terugbetaling varieert per bank of betaalmethode en bedraagt gemiddeld 3 dagen.

4. Soms is het mogelijk dat het Pe-order product is uitverkocht als u hem besteld. Wij zullen u hierover informeren. Heeft u een pre-order product besteld wat is uitverkocht dan krijgt u uw geld terug. De verwerkingstijd van de terugbetaling varieert per bank of betaalmethode en bedraagt gemiddeld 3 dagen.

5. Wij hebben een hoog kwaliteits-beleid. Wij controleren elk product op fouten en defecten bij binnenkomst. Als het product vanaf de leverancier schade heeft of productie fouten zullen wij u hierover informeren. Kunnen we het product nog krijgen dan kunnen we in overleg bepalen of we het product opnieuw bestellen. Of u kunt de bestelling annuleren en u krijg uw geld terug. De verwerkingstijd van de terugbetaling varieert per bank of betaalmethode en bedraagt gemiddeld 3 dagen.

Pre-Order producten zullen worden verstuurd in combinatie met de bestelde producten die wel voorradig zijn. We kunnen namelijk niet elk product apart versturen vanwege de verzendkosten. U kunt dit wel apart aangeven maar dan komen er Standaard verzendkosten bij.

Review ons hier