Nieuw, Gebruikt en Kwaliteit

This page and the whole website can be translated, select the flag for your prefered language:

EN  FR  DE  IT  PL RO  ES  

LU  ARABIC   CN  IN  PT  RU

Staat van de Producten en Kwaliteitscontrole

Wij streven ernaar bij KBmodelcars om zo goed en duidelijk mogelijk aan te geven in welke staat een product zich verkeerd.

Ook doen wij intern aan optische kwaliteit controle bij elk product om zeker te zijn dat het product 100% aan onze eisen voldoet. Voldoen producten niet aan onze eisen zullen wij hier een label aan hangen. Meer hierover leest u verderop op deze pagina.

100% kwaliteit garantie

Wij hebben 3 soorten producten.

  1. Nieuw
  2. Gebruikt Gebruikte producten herkent u aan het label "GEBRUIKT"

Gebruikte producten

  1. Zo goed als Nieuw Zo goed als nieuwe producten herkent u aan het label "ZO GOED ALS NIEUW"

 

1. Nieuw :  Een Nieuw Product uit ons assortiment. Deze kan een label hebben wanneer hij nieuw binnen is.

2. Gebruikt : Een gebruikt product of tweedehands product kan Gebruikerssporen bevatten. Dit staat altijd duidelijk omschreven bij het product.

3. Zo goed als Nieuw : Zo goed als Nieuw zijn vaak nieuwe producten die niet aan Onze kwaliteitsnormen voldoen. Deze hebben vaak kleine beschadigingen of er is iets gelijmd. De staat van het product staat duidelijk uitgelegd bij het product dus ook wat er mee aan de hand is.

Wij vinden het heel normaal en dus gerechtvaardigd dat u waar krijgt voor uw geld. Alle producten bij KBmodelcars ondergaan een grondige optische inspectie. Hierna bepalen wij de Staat van het product.

Tweede hand Producten zullen altijd als Tweede Hand worden neergezet. Deze producten kunnen in nieuwstaat zijn maar ook gebreken hebben. Daarom vragen wij u om productpagina’s even helemaal door te nemen tot onderaan.

De staat  van het product staat ook vermeld in de productomschrijving. Zie de video voor meer informatie.

Mocht er onverhoopt alsnog iets zijn met het product neem dan gerust contact op. Wij gaan altijd voor de oplossing die het best bij u past.

Review ons hier